Läger

 

 

_______________________

 

 

______________________________

 

Påskläger 19.–22.4

Ett fyradagars-läger för hobby- och tävlingsgymnaster. Man kan välja att delta alla dagar eller bara vissa dagar. Möjlighet att utföra märkestesten.

Pris: 10€/dag.
Hobby: kl. 10–12
Tävling: kl. 14–17.

Anmälning på Fitness Club eller på telefon 0503517436, Nelia.

______________________________

Silver- och guldläger 26.–28.2

Ett tredagars-läger för de gymnaster som har tagit brons/silvermärket. Under lägret övar vi på de olika rörelserna och elementen till silver- och guldmärket och gör märkestestet på torsdagen den 28.2.

______________________________

Bronsläger 26.–28.2 OBS! Ny tid för bronslägret, kl. 9–12 (tillsammans med silver- och guldlägret).

Ett tredagars-läger för de gymnaster som vill börja tävla under nästa år. Under lägret övar vi på de olika rörelserna och elementen till bronsmärket och gör bronsmärkestestet på torsdagen den 28.2.

______________________________

Bronsläger 26.–28.12

Ett tredagars-läger för de gymnaster som vill börja tävla under nästa år. Under lägret övar vi på de olika rörelserna och elementen till bronsmärket och gör bronsmärkestestet på fredagen den 28.12.

______________________________

Silverläger 26.–28.12

Ett tredagars-läger för de gymnaster som har tagit bronsmärket. Under lägret övar vi på de olika rörelserna och elementen till silvermärket och gör silvermärkestestet på fredagen den 28.12.

______________________________

 

Boysläger 27.–28.12

Ett tvådagars-läger för pojkar över 6 år. Under lägret övar vi akrobatik, styrka och på olika redskap. Pojkar från andra föreningar och pojkar som är intresserade av att börja med redskapsgymnastik välkoma!

_____________________________

Anmälningar till fitnessidrottsforening@gmail.com eller till gymnastens tränare.

Välkomna med!