Säsongen börjar / Kausi alkaa

Imorgon kör vårsäsongen igång!

Grupperna fylls snabbt så se till att anmäla era barn så fort som möjligt för att försäkra er plats. http://fitnessidrottsforening.fi/?page_id=214.

För trygga träningar ber vi er att läsa igenom våra allmänna instruktioner som berör alla:

• Delta endast helt frisk, dvs vid minsta symptom, bli hemma och följ THL’s rekommendationer.
• Tvätta händerna regelbundet och noggrant med tvål och vatten.
• Om man hostar eller nyser, gör det i din ärm eller armvecket
• Undvik att röra ansiktet med händerna
• Använd enbart egna tillbehör, såsom vattenflaska, barrhandskar m.m.
• Har man träffat en covid-19 positiv, lämna gärna hem och följ med ifall man uppvisar symptom
• Ifall man blivit exponerad för covid-19 så meddelar man föreningen om detta
• Föräldrar som inte själv tränar/besöker frissa/fysioterapi ombeds att inte komma in i onödan
• Tränarna rengör alla redskap både före och efter träningspassen, handsprit finns vid salen
Gymnasterna använder ytterdörren till vänster och den vänsta delen av omklädningsrummet (längst mot jumppasalen), för att försöka skilja gymnaster och gymbesökare så gott det går.

Välkommen med!

Huomenna kevätkausi alkaa!

Ryhmät täyttyvät nopeasti, joten varmista, että rekisteröit lapsesi mahdollisimman pian paikan varmistamiseksi. http://fitnessidrottsforening.fi/?page_id=214.
Pyydämme myös seuraamaan seuraavat ohjeet alla:

• Osallistu vain täysin terveenä. Pienimmilläkin oireilla, pysy kotona ja seuraa THL: n suositusta.
• Pese kätesi säännöllisesti ja perusteellisesti saippualla.
• Vältä kasvojen koskettamista käsillä
• Käytä vain omia lisävarusteitasi, kuten vesipulloja, remmejä jne.
• Jos olet altistunut covid-19: lle, ilmoitat tästä yhdistykselle
• Vanhempia, jotka eivät käy salissa tai käy talossa parturilla / fysioterapiassa, pyydetään odottamaan ulkopuolella eikä tulla sisään. Ihan nuorempien lapsiel puolelta sallittu tulla saattamaan.
• Valmentajat puhdistavat kaikki välineet sekä ennen harjoittelua että sen jälkeen. Halli tarjoaa käsidesiä.
.• Käytetään vasemman puolen sisäänkäytävää.

Tervetuloa!