September Split Challenge

Delta i vår September Split Challenge för att utmana dig själv att stretcha spagat varje dag! 💪🏻 Ta gärna en före- och efterbild i början och slutet av månaden för att se hur mycket vigare du blivit under utmaningen. Om du redan kan spagat på marken kan du välja att sitta överspagat på en liten höjd. Kom ihåg att värma upp och stretcha lite före och ta det försiktigt. Lycka till! 🤸

Osallistu syyskuun Split Challengeen ja haasta itsesi venyttelemään spagaatit joka päivä! 💪🏻
Jos haluat niin voit ottaa ennen ja jälkeen kuvan kuun alussa ja lopussa nähdäksesi kuinka paljon olet kehittynyt spagaateissa haasteen aikana. Jos osaat jo spagaatin, voit istua ylispagaatissa pienellä korkeudella. Muista lämmitellä ja venytellä vähän ennen ja ota varovaisesti. Onnea venyttelyyn!🤸

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *